Сайтът impresia.bg използва бисквитки, които са необходими за правилното му функциониране. Повече информация тук.

В специализирания кът Art Impress ще откриете разнообразие от ръчно изработени подаръци и сувенири. Може да поръчате уникален подарък или оригинална опаковка за специален повод.
    Магазини     Доставка     Промоции     Каталог     Условия     GDPR    

Настоящата Политика за поверителност влиза в сила от 25.05.2018 г.

      „Панда Ком ЕООД", собственик на търговската марка ИМПРЕСИЯ, с ЕИК 121775333, адрес: гр. София, бул. Джеймс Баучер 51, е администратор на лични данни, по смисъла на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679-GDPR) и регистриран под № 415 от Комисията за защита на личните данни.

Тази Политика за поверителност ще ви запознае с начина, по който "Панда Ком ЕООД" обработва Вашите лични данни.

Следните Ваши лични данни могат да бъдат предмет на обработка от страна на „Панда Ком ЕООД“ с цел търговско взаимоотношение:

Име, фамилия, телефон, електронна поща, длъжност, адрес за доставка, данни от видеозапис:

  • Име, фамилия, телефон, длъжност– при комуникация по телефон;
  • Име, фамилия, телефон, електронна поща, адрес за доставка – при поръчка или регистрация в сайтовете:

      www.impresia.bg и/или www.импресия.bg

  • Видеозапис - при посещение на магазин Импресия

С цел доставка на поръчаните продукт/продукти „Панда Ком ЕООД“ може да предостави на трети страни (куриерски служби) личните ви данни като:

Име, фамилия, телефон – при доставка в офис на куриер/

 Име, фамилия, телефон, адрес за доставка (при доставка на адрес)

Вашите лични данни се обработват на следните основания:

  • изпълнение на договор/заявка или предварителни стъпки за изпълнение на договор
  • легитимен интерес – по отношение на видеозаписите;

Вие имате право:

  • Да бъдете информирани във връзка с обработването на личните Ви данни;
  • Да искате достъп до тях;
  • Да искате коригирането им, ако са неточни;
  • Да искате заличаването им;
  • Да искате да прехвърлим личните Ви данни на друго лице;
  • Да възразите срещу обработването на Ваши лични данни;

 Всички ваши въпроси относно тази Политика, можете да отправите на електронна поща info@impresia.bg.