Сайтът impresia.bg използва бисквитки, които са необходими за правилното му функциониране. Повече информация тук.

В специализирания кът Art Impress ще откриете разнообразие от ръчно изработени подаръци и сувенири. Може да поръчате уникален подарък или оригинална опаковка за специален повод.
    Магазин     Доставка     Промоции     Каталог     Условия     GDPR    

Преди повече от 25 години създадохме магазин „Импресия“ – място, където всеки художник, любител и хоби артист може да открие подходящите инструменти да изрази себе си. Избрахме марки с дългогодишна история и доказано качество и до днес Marabu, Faber-Castell и Fabriano са източник на вдъхновение за много творчески натури. Дългогодишният ни опит и голямото разнообразие от висококачествени художествени материали правят „Импресия“ вълшебно място за всеки стил и вкус. Посещавайки нашия уебсайт или магазин, вие ще получите полезна информация, вдъхновение и идеи – защото вярваме, че изкуството е преди всичко споделяне.

При нас ще откриете богата палитра от материали за деца, ученици, хоби и професионални художници. „Импресия“ предлага пълния асортимент от серията Art & Graphic на Faber-Castell и е изключителен представител на немската марка Marabu за България.

Faber-Castell е компания с повече от 260-годишна история и за това време се е наложила като световен производител номер едно на дървени моливи. Специалната художествена серия Art & Graphic, както и серията за хоби и учащи Goldfaber предлагат класически селекции с традиции в рисуването.

Marabu от своя страна над 150 години запазват традицията да предлагат иновативни и атрактивни продукти за хоби и арт проекти. Техните бои за художествени и приложни техники са обичани и признати в цял свят.

Импресия е марката, с която предлагаме необходимите за рисуване аксесоари и принадлежности като стативи, палитри, платна и четки. Тяхното качество няма да ви подведе и ще направи творческия ви процес приятен и забавен.

От творбите на Микеланджело и Бетовен до днешни дни хартията Fabriano е ежедневен спътник на множество артисти в цял свят под формата на скицници, рисувателни картони и тефтери за записки. Над 750-годишната традиция на компанията продължава и в днешни дни.

Eberhard Faber е продуктов микс, ориентиран към детската аудитория с цел подпомагане развитието на креативността, усета към цветовете и двигателните умения в малките художници.

Не на последно място, в магазин „Импресия“ ценителите на качеството и разнообразието ще открият още продукти за декупажкалиграфиялиногравюра, както и помощни материали за всяко ателие – стативичеткиакрилни боипалитри и много други.

Подходящи за подарък комплекти и възможността да бъдат опаковани на място улесняват всеки, който иска да бъде оригинален в избора си. Прилагаме нашите материали както в оригиналните подаръци и декорирани предмети, които ще откриете в магазина, така и в съботното ни ателие за деца.

Ако искате да научите повече за нас и нашите продукти, можете да го направите в магазинът ни в София, както и онлайн в нашите профили в социалните мрежи FacebookInstagram и YouTube.

Благодарим ви, че избирате „Импресия“ – светът е по-хубав в цветове!

 
 

Импресия
Art Impress
Marabu
Faber-Castell
Fabriano
Marabu KIDS
Eberhard Faber
SINOART
MILAN
Foska
Grafix
GIPTA
Koh-I-Noor
Talens