Сайтът impresia.bg използва бисквитки, които са необходими за правилното му функциониране. Повече информация тук.

В специализирания кът Art Impress ще откриете разнообразие от ръчно изработени подаръци и сувенири. Може да поръчате уникален подарък или оригинална опаковка за специален повод.
    Магазини     Доставка     Промоции     Каталог     Условия     GDPR    

Магазин ИМПРЕСИЯ е официален вносител на немските марки Marabu и Faber Castell Art&Graphic. И двете компании са с дългогодишен опит и доказано качество на продуктите.

 
Faber Castell над 250 години развиват производството си на пишещи средства, както за ежедневието, така и за специфични художествени техники.  
 
Marabu  от своя страна над 150 години запазват традицията да предлагат иновативни и атрактивни продукти както за рисуване, така и за хоби.
Техните бои за стъкло, коприна и текстил са търсени и признати в цял свят.
 
В магазин ИМПРЕСИЯ ценителят на качеството и разнообразието може да открие и продукти за декупаж, калиграфия, линогравюра, както и помощни материали за всяко ателие – стативи, четки, акрилни бои, палитри и много други.
 
Подходящи за подарък комплекти и възможността да бъдат опаковани на място улесняват всеки, който иска да бъде оригинален в избора си – и за деца, и за възрастни.
 
За децата има специални занимания по приложни и рисувателни техники с материали от ИМПРЕСИЯ, които се провеждат всяка събота.
 
 

Импресия
Marabu
Faber-Castell
Art Impress
Marabu KIDS
Fabriano
Artline
SINOART
Conda
TO-DO
Eberhard Faber
Koh-I-Noor
Mara by Marabu
Talens
Rapesco